-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:9226 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

چون فاقد فرزند بودم، از بهزيستي پسر بچه شير خوارهاي تحويل گرفتيم و الان هيجده سال دارد. خوشبختانه پس از مدتي خداوند دختري به من داد كه الان ده سال دارد، با توجه به اين كه هيچ كدام خبر ندارند كه خواهر و برادر نيستند، آيا راهي براي محروميت وجود دارد؟ آيا بدون متوجه شدن آن دو ميتون بين آن دو صيغه محرميّت خواند؟

بدون اطلاع آنان نميتوان صيغه عقد موقت يا دائم خواند. اگر عقد موقت يا دائم خوانده باشيد، عقد فضولي است و بايد اجازه دهند. بدون اجازه آنان عقد باطل است.

اگر مادر دختر (خانم شما) مادري دارد كه بيوه است، يعني شوهر ندارد، ميتواند پسر را براي مادرِ مادرِ دختر عقد كرد. اين فرض هم كه منتفي است، چون مادر مادر دختر، شوهر دارد. مگر اين كه پدر بزرگ، زنش يعني مادر بزرگ را طلاق دهد و بعد پسر خوانده با مادر بزرگ ازدواج كند و آميزش نمايد.

در اين صورت آن پسر، شوهر مادر بزرگ محسوب و با دختر محرم ميشود. البته اين فرض از نظر اخلاقي و رواني مشكلاتي دارد كه به آن سفارش نميكنيم.

راه ديگري به نظر نميرسد. بهتر است به آنها بگوييد خواهر و برادر نيستند، چون مسائل ديگري غير از محرميت وجود دارد كه اگر ندانند، دچار آنها ميشوند، مانند مسائل ارث.





مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.